JA!!!😊 hoor ik je denken. Nu eventjes tijd voor mezelf. Vanaf maart dit jaar heb je zoveel om je heen zien veranderen, zoveel dingen aan moeten passen en je nieuwe waarden en normen aan moeten meten en… we zijn er nog niet. Wat er dit najaar staat te gebeuren is voor iedereen een heel groot…?

Opening 5 Elementen & Feng Shui studio in Aalten
En in dit licht vind ik het ook heel erg jammer dat de geplande ‘grand opening’ van mijn 5 Elementen & Feng Shui studio in Aalten https://www.bridges.services/winkel/ niet door kan gaan.  Vanaf dit voorjaar hebben we alle ‘lege’ uren goed besteed aan het realiseren van een prachtige plek waar ik heel erg blij mee ben. Dat wil ik je graag met jullie delen en daarom zet ik dan ook de deuren open voor eenieder die eventjes wat tijd voor zichzelf nodig heeft, nieuwe ideeën en inspiratie zoekt, of gewoon even wil genieten van de heerlijke ‘voedende’ ambiance in de 5 Elementen & Feng Shui studio. De verse gember thee of een glaasje waterkefir staat voor je klaar 😊.

Om te kunnen voldoen aan de steeds veranderende Corona maatregelingen wil ik graag iedereen de kans geven om op afspraak langs te komen, eventueel samen met mensen waar je al vaker contact mee hebt (maximaal 4 personen). Als je een appje stuurt naar 06 – 502 137 81 dan leg ik graag een tijdstip met je vast.