1e boek op de oprit!

De zon schijnt en het is bitterkoud buiten, maar ik zit lekker binnen met een heerlijk voldaan gevoel. De eerste 1000 boeken METAL BOOK Camino Encounters zijn afgelopen week op mijn inrit afgeleverd. Het was een cadeautje toen ik het eerste exemplaar in handen had en ik ben heel erg benieuwd wat jij ervan vindt. Het boek kan besteld worden via www.bridges.services en ik hoop van harte dat je mij helpt om de voorraad te laten slinken voordat de volgende 1000 boeken (WATER BOOK Camino Encounters) op de inrit liggen.

1ste aflevering op oprit metal book
2018-08-29T15:08:17+02:00

1st book delivered on my driveway!

The sun is shining and it is bitterly cold outside but I am sitting inside with a lovely cup of tea and a satisfied feeling. The first 1000 books METAL BOOK Camino Encounters have been delivered on my driveway last week. It was like a present when I had the first copy in my hands and I am very curious about what you think. The book can be ordered via www.bridges.services and I sincerely hope you will help me to shrink the stock before the next 1000 books (WATER BOOK Camino Encounters) are being dropped off.

1ste aflevering op oprit metal book
2018-08-29T15:07:54+02:00